Cumpara produsele dorite cu reducere de 15% din pretul afisat in site, prin crearea unui cont de cumparaturi pe foreverliving.ro. Completeaza FORMULARUL OBTINERE REDUCERE 15% si primesti instant pe emailul tau pasii necesari la crearea contului de cumparator.  Va reamintim ca acest site apartine unui Forever Business Owner autorizat, iar prin completarea Formularului pentru INREGISTRARE CONT veti fi automat inscris in baza de date a companiei Forever , ca si cumparator.

Pentru informatii suplimentare folositi butonul Detalii inregistrare aflat mai jos !

Aveti mai jos un video care va arata pasii pe care trebuie sa ii parcurgeti la realizarea contului de cumparator Forever cu reducere 15% :

SFAT UTIL :Principala problema intampinata la crearea contului este parola, care trebuie sa fie de tipul : Maria67? ( obligatoriu litera mare, litere mici,cifre si un semn,minim 8 caracte. Vezi ”VIDEO PASI INREGISTRARE CONT” de mai sus ! ) Comanda minima este intre 132 -144 lei , functie de t.v.a.

Compania Forever are in derulare continua un sistem de recompensare a cumparatorilor, prin acordarea de reduceri si beneficii.

Daca aveti probleme la inregistrarea si activarea contului sunati la 0729499700 .

Informatii suplimentare gasiti si pe blogul : http://produsecualoevera.blogspot.com/

Site-ul www.produseforever.ro este detinut de un FBO independent cu ID-400-000-552-786. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este www.foreverliving.ro si site-ul oficial Forever Living Products International este www.foreverliving.com. Toate produsele, marcile, numele de produse, numele „Forever Living Products” si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, inclusiv numele Produselor FLP, sunt marcile de comert si/ sau marcile inregistrate care apartin companiei Forever Living Products.